Μαγικό φίλτρο με αιθέρια έλαια για την ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

plage3

Οι καλές ημέρες πλησιάζουν. Τα λουλούδια ανθίζουν, τα χελιδόνια τσιτσιρίζουν , τα λιβάδια πρασινίζουν και τα μαγιό ξεσκονίζονται. Η τρομερή στιγμή που θα το βάλουμε δεν είναι πια μακριά. Μην πανικοβάλλεστε, με τη βοήθεια των αιθερίων ελαίων όλα θα πάνε καλά.

Αν θέλετε να βγάλετε το παρεό σας στην παραλία χωρίς άγχος ξεκινήστε τώρα. Δεν χρειάζεται να κηρύξετε πόλεμο στο πορτοκάλι που αγαπά τόσο πολύ τους μηρούς και τους γοφούς σας. Μπορείτε να το διώξετε απαλά και ήρεμα.

Κατ’ αρχήν προσέξετε τη διατροφή σας και αρχίστε την άσκηση. Σαλάτες, φρούτα και ένα γρήγορο βάδισμα είναι συνήθως ικανοποιητικά.

Το δεύτερο πράγμα είναι το μασάζ που κάνετε στον εαυτό σας. Τις πρώτες μέρες οι επικίνδυνες περιοχές θα είναι πιο ευαίσθητες στα δάχτυλα σας, προσοχή λοιπόν απαλά για να μη δημιουργήσετε αιματώματα (Ελίχρυσος αν εμφανιστούν). Μασάζ εις βάθος με απαλές κινήσεις χωρίς βία, στο ντους με φυσικό σαπούνι και ξεπλυθείτε με κρύο νερό, όχι παγωμένο, ανεβαίνοντας από κάτω, τα πόδια, προς τα πάνω (γοφοί).

Σκουπιστείτε καλά, και αλειφτείτε με το «μαγικό φίλτρο» που σας προτείνει ο ιατρός Νίκος Χρηστίδης με αιθέρια έλαια Pranarôm με χημειότυπο (medical grade).

 

Συνταγή

Σε ένα φιαλίδιο τοποθετείστε κατά σειρά.

 

Αραιώνεται το μείγμα αιθερίων ελαίων σε λάδι :  Φουντουκέλαιο  :  120 στ.

 

Οδηγίες χρήσης :

8 ως 12 σταγόνες του μείγματος με τοπική επάλειψη και διεισδυτικό μασάζ, 2-3 φορές την ημέρα. 

Ιατρός  Νίκος Χρηστίδης

—————————————–

Εγγυημένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα της προτεινόμενης αγωγής ΜΟΝΟ με ιατρικά αιθέρια έλαια  με Χημειότυπο, 100% αγνά και φυσικά.

Αγορά 100% φυσικών και καθαρών ΙΑΤΡΙΚΩΝ αιθερίων ελαίων   ΚΛΙΚ εδώ

ATHINAROM : Ευαγγελίστρια – Σπέτσες 18050

τηλ 210 7242151 –  210 6911022