Κούρα με άργιλο για να βρείτε την Υγεία...

ΑΡΓΙΛΟΣ

Πριν απ’ όλα πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον Άργιλο εξωτερικά και εσωτερικά.

Ορισμένες προφυλάξεις πρέπει οπωσδήποτε να τηρηθούν

Τρεις εβδομάδες πριν πάρουμε Άργιλο πρέπει οπωσδήποτε να αποκλείσουμε από τη διατροφή μας το ελαιόλαδο και οποιαδήποτε άλλη μορφή λιπαρών.

Από τη πρώτη ως τη τελευταία μέρα λήψης Αργίλου πρέπει να  πίνετε, εκτός των γευμάτων, 1,5 λίτρο νερού μεταλλικού συστηματική κάθε μέρα της θεραπείας με Άργιλο.

Αν δεν έχετε πάρει ποτέ Άργιλο πρέπει οπωσδήποτε να περάσετε από δοκιμαστική περίοδο για να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες παρενέργειες.  Η δοκιμαστική περίοδος θεραπείας διαρκεί 6 μέρες. Συνεχίζετε αν δεν έχετε υπερβολικές ενοχλήσεις.

Πως παρασκευάζουμε το νερό Αργίλου (λευκού καλύτερα γιατί είναι πιο ήπιος για τη δοκιμαστική περίοδο και για τη πρώτη φορά, πράσινο άργιλο τις επόμενες)

Είναι απλό : πάρτε πολύ λεπτή σκόνη Αργίλου.

Βουτήξτε τον στο νερό το βράδυ πριν κοιμηθείτε 1 κουταλάκι του καφέ σκόνης αργίλου σε ένα ποτήρι καθαρό μεταλλικό νερό. Ανακινείστε καλά το ποτήρι για 2 λεπτά χωρίς να σταματήσετε και αφήστε το να ηρεμήσει όλη τη νύχτα.

Απλήθεραπεία :

Όταν ξυπνήσετε και πριν φάτε, πιείτε μάξιμουμ το 1/3 του νερού με άργιλο. Προσέξτε να μην ανακινήσετε πολύ το ποτήρι για να μη διασπαρεί στο νερό που θα πιείτε ο άργιλος που έχει σχηματίσει ίζημα στον πάτο.  Η θεραπεία πρέπει να διαρκέσει μάξιμουμ 21 ημέρες.

Μην κάνετε θεραπεία με άργιλο περισσότερο από 40 ημέρες το χρόνο.

Είναι φυσικό τις πρώτες ημέρες να νιώσετε κολικούς εντέρου, δυσκοιλιότητα, κρύο ιδρώτα ή εξάψεις, ιλίγγους, βουητό στ’ αυτιά. ΑΝ τηρείτε τη δοσολογία και τις οδηγίες ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟ. Πίνετε άφθονο νερό, εγκαταλείψτε τα λιπαρά, τα γλυκά και τα αεριούχα ποτά.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ :

Εγκύους

Ασθενείς που λαμβάνουν άλλα φάρμακα

Υπερτασικούς

Δυσκοιλιότητα.

Μπορεί να φαίνεται κουραστικό όμως, αλλά να ξέρετε ότι η θεραπεία του αργίλου είναι ένας από τους τρόπους για να ανακτήσετε την ενέργεια σας και να αποτρέψετε αναρίθμητες ασθένειες, να αποτοξινώσετε όλα τα ζωτικά όργανα και … ΚΑΙ θα έχετε μαλλιά και το δέρμα τόσο απαλά που θα εκπλαγείτε …

Ν. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ  – ΙΑΤΡΟΣ – Ιατρική αρωματοθεραπεία

Εἰκόνα

ATHINAROM : Ευαγγελίστρια – Σπέτσες 18050

τηλ 210 7242151 –  210 6911022