Όταν Φύση και Επιστήμη συνεργάζονται : ολική Αρωματοθεραπεία

Yun

Η παράδοση και το σύγχρονο design στην υπηρεσία της Θεραπείας των Πέντε Αισθήσεων

Το Yun είναι η συσκευή ατμοσφαιρικής διάχυσης αιθερίων ελαίων που συνδυάζει τη θαυματουργή αρχαία παραδοσιακή Θεραπεία των Πέντε Αισθήσεων, τον μοντέρνο σχεδιασμό, τους ήχους και τα χρώματα. Η συσκευή διαχέει σε ένα κύμα ψυχρού ατμού τα αρώματα της μητέρας φύσης, που ανακουφίζουν και χαλαρώνουν το πνεύμα και το σώμα, αποβάλλοντας την ένταση της καθημερινότητας και εξισορροπώντας τα συναισθήματα.

Το Yun κατασκευάζεται από ευγενείς πρώτες ύλες, όπως το ξύλο σφεντάμι και το  χειροποίητο φυσητό γυαλί, οι οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί στη φυσική τους κατάσταση ώστε να διατηρούν την ποιότητα και την ενέργειά τους.  Λειτουργεί με την τεχνολογία παραγωγής υπερηχητικών κυμάτων (ultrasonic), ενώ  διαθέτει remote control για τη ρύθμιση των λειτουργιών του από απόσταση, την επιλογή των χρωμάτων και των ήχων που είναι ήδη καταχωρημένοι σε αυτό. Μέσω της υποδοχής και του καλωδίου audio, για σύνδεση με MP3 player, η επιλογή των ήχων ή της μουσικής εναπόκειται στη διάθεσή μας. Λίγο νερό και 5-20 σταγόνες αιθέριου ελαίου ή μείγματος αιθερίων ελαίων της επιλογής μας, αρκεί στη δημιουργία του περιβάλλοντος που επιθυμούμε ή έχουμε ανάγκη, στο χώρο που ζούμε ή εργαζόμαστε.

Το Yun στην υπηρεσία της Θεραπείας των Πέντε Αισθήσεων

Η χρήση του Yun (η λέξη σημαίνει σύννεφο) αναβαθμίζει τη δύναμη της Θεραπείας των Πέντε Αισθήσεων και αποκαλύπτει τη μοναδικότητα της Κινέζικης κουλτούρας. Σύμφωνα με τη θεραπεία αυτή, η  γεύση, η ακοή, η αφή, η όραση και η συναίσθηση, επιστρατεύονται ώστε να μεταβιβαστούν οι πληροφορίες του εξωτερικού κόσμου στον εσωτερικό, με επιθυμητό αποτέλεσμα τη θρέψη-θεραπεία του πνεύματος και του σώματος. Οι αισθήσεις στη διαδικασία της θεραπείας λειτουργούν ως δρόμοι που οδηγούν στην εσωτερική φυσιολογία.

 

 Για την Ελλάδα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΕΔΩ ΚΛΙΚ

ATHINAROM : Ευαγγελίστρια – Σπέτσες 18050

τηλ 210 7242151 –  210 6911022