Μεθεόρτια : αποτοξίνωση και δίαιτα με αιθέρια έλαια

Καλές γιορτές  σε όλες και σε όλους  με την απαραίτητη αποτοξίνωση.

Μετά την περίοδο των εορτών έχουμε ραντεβού με τις επιπτώσεις των πλουσιοπάροχων γευμάτων : λιπαρά εδέσματα και αλκοόλ μας “χαρίζουν” ένα επιβαρυμένο οργανισμό με ανεπιθύμητες και βλαβερές τοξίνες που θα τον επιβαρύνουν για πολύ καιρό στο σύνολο των σωματικών λειτουργιών.

Για να βοηθήσετε το συκώτι και τα νεφρά σας να κάνουν καλά την δουλειά τους ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ιδίως μετά από τα φαγοπότια των γιορτών, σας προτείνουμε την εξής συνέργεια αιθερίων ελαίων.

Η ίδια συνέργεια θα βοηθήσει την δίαιτα σας αν θέλετε να χάσετε βάρος και τα αποτελέσματα της θα είναι όντως εξαιρετικά. Προσοχή : κάνουμε την αποτοξίνωση με τα αιθέρια έλαια ΠΡΙΝ ξεκινήσουμε την δίαιτα αδυνατίσματος ή/και για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Η αποτοξίνωση με αιθέρια έλαια εξασφαλίζει και πολλαπλασιάζει τα αποτελέσματα οποιασδήποτε δίαιτας γιατί διώχνει τις βλαβερές τοξίνες από όλο τον οργανισμό και «ξεκουράσει» τα κύτταρα του ήπατος (συκώτι) βοηθώντας τα να διώξουν τα βλαβερά κατάλοιπα των τροφών.

Αποτοξίνωση με αιθέρια έλαια ιατρικά Pranarôm 

 

  • Levisticum officinale (Λεβίστικο)                                                    2 ml
  •  Juniperus virginiana  (Άρκευθος)                                                     2 ml
  •  Rosmarinus CT verbenone (Δενδρολίβανο βερμπενόνη)               2 ml
  •  Zingiber officinale (Τζίντζερ)                                                              2 ml
  •  Daucus carotta (Καρότο)                                                                       2 ml

Τρόπος χρήσης

2 σταγόνες του μείγματος αιθερίων ελαίων πρωί και απόγευμα σε ένα σβώλο ψίχας ή μια κουταλιά βραστό ρύζι για 3 εβδομάδες (προκαλεί αυξημένη διούρηση) για 3 εβδομάδες αν μπορείτε (ή τουλάχιστον 15 ημέρες).

 

Εγγυημένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα της προτεινόμενης αγωγής ΜΟΝΟ με αιθέρια έλαια ιατρικά με Χημειότυπο 100% αγνά και φυσικά.

Αγορά ιατρικών αιθερίων ελαίων   ΚΛΙΚ εδώ

ATHINAROM : Ευαγγελίστρια – Σπέτσες 18050

τηλ 210 7242151 –  210 6911022

Pranarôm 

One Response

Comments are closed.