Μέντα πιπεράτη για "καθαρό & παιχνιδιάρικο μυαλό"

 

Mentha x piperita αιθέριο έλαιο

 

“Ξεκόλλα και προχώρα”

Η ψυχοσυναισθηματική ενέργεια του αιθέριου ελαίου  Μέντας πιπερώδους Mentha x piperita μας βοηθάει πολύ σε μια πνευματική προσπάθεια, έχει δροσιστικές και χαλαρωτικές αρετές ιδίως όταν πρόκειται για δυσκολίες συγκέντρωσης.  Δρα στιγμιαία  και επιφανειακά χωρίς βάθος, εκτός αν λαμβάνεται στο πλαίσιο πολύμηνης οσμοθεραπείας με ειδικό θεραπευτή).

Στην τρέχουσα χρήση είναι ιδανική για τις περιπτώσεις που κάτι σας «έχει κάτσει στο στομάχι» και «δεν μπορείτε να το χωνέψετε». Δεν τη προτείνουμε σε ανθρώπους που είναι «κολλημένοι» στις συνήθειες τους.

Η Μέντα πιπεράτη είναι σαν μικρό παιδί, λίγο σκανταλιάρικο, που θέλει να γελάσει και εκφρασθεί.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εισπνεύστε και εκπνεύστε το πώμα ή το φιαλίδια του 100% καθαρού αιθερίου ελαίου – μετρείστε ως το 5 εισπνέοντας και πάλι ως το 5 εκπνέοντας. Επαναλάβατε 5 φορές στη σειρά – ήρεμη μεγάλη βαθιά αναπνοή, αφεθείτε στο φυσικό ρυθμό εισπνοή/εκπνοή ως μια στιγμή εσωτερικής γαλήνης και συνάντησης με την καρδιά του φυτού. Κάντε το όσες φορές θέλετε στη διάρκεια της ημέρας. Προσοχή αν δεν θέλετε να αποκτήσετε την κόκκινη μύτη του κλόουν κρατάτε το φιαλίδια 10 εκατοστά μακριά από την μύτη σας ! Το αιθέριο έλαια της Μέντας είναι ερεθιστικό για τις βλεννογόνους.

 

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Το χαμόγελο του σκανταλιάρικου παιδιού που είναι η Mentha x piperita εστιάζει τη ζωή στα σημαντικά πράγματα και της δίνει ενέργεια. Την προτείνουμε σε άτομα αγχωμένα, ανήσυχα, βασανισμένα που πρέπει να :

  • διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους
  • ηρεμήσουν έντονα συναισθήματα
  • ηρεμήσουν έντονο πόνο
  • οξύνουν το πνεύμα τους, να βρουν πνευματική διαύγεια
  • ηρεμήσουν το κυκλοθυμικό ταμπεραμέντο τους

Γενικά : να «ξυπνήσουν» και να ξαναβρούν τη διαύγεια και τη δημιουργικότητα τους και να δουν τα πράγματα με καθαρό, δημιουργικό μυαλό.

Αλλά και σε : όσους δυσκολεύονται να αποκοιμηθούν !

———————————————————-

 

Συμβουλή : 1 σταγόνα στο μέτωπο (στο 3ο μάτι)

  • διώχνει την αϋπνία και
  • βοηθάει στη συγκέντρωση στη δουλειά.

Δεν συστήνεται για παιδιά.

 

Ν. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ Ιατρός

 

Χρησιμοποιείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ιατρικά αιθέρια έλαια  100 % αγνά και καθαρά, ακέραια

ΑΓΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ATHINAROM : Ευαγγελίστρια – Σπέτσες 18050

τηλ 210 7242151 –  210 6911022