Δάφνη, αιθέριο έλαιο, για τους νικητές...

 

Laurus nobilis

Το άρωμα του αιθερίου ελαίου της Δάφνης περιέχει την ενέργεια της ήρεμη πατρικής ισχύος χωρίς αγριάδα, που στηρίζει με τρυφερότητα κάθε προσπάθεια σας όταν αισθάνεστε ότι οι προσωπικές δυνάμεις σας δεν φτάνουν.

Είναι το άρωμα των διανοούμενων, καθαρίζει το πνεύμα και του χαρίζει διαύγεια απαλλαγμένη από την ομίχλη του άγχους. Ιδανικό αντι-Τρακ!

 

Ενδείξεις ψυχολογικές

Αν κάποια στιγμή στη ζωή σας αισθάνεστε ότι σας «έχει πάρει από κάτω» αντί να τρέχετε στα μπαράκια για κανένα ουίσκι προτιμείστε την αριστοκρατική Δάφνη !

Το αιθέριο έλαιο της Δάφνης είναι πολύ αποτελεσματικό σε μια παροδική ψυχολογική αδυναμία, υποστηρίζει το νευρικό σύστημα και ενισχύει την ικανότητα να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, με τρυφερότητα αλλά και αποφασιστικότητα…  Μοιάζει σε «μια σιδερένια γροθιά σε βελούδινο γάντι», με όλη την μυθολογία του μεσαιωνικού ιππότη που τη συνοδεύει.

 

Ντροπαλότητα

Το αιθέριο έλαιο Laurus nobilis χαρίζει εμπιστοσύνη και θάρρος σε όλους και όσες όσους ψάχνουν τον «ιδανικό έρωτα» : ονομάζεται επίσης και «φλεγόμενη βάτος των ερωτευμένων»!

Αλείφετε 2-3 σταγόνες Δάφνης στο πέλμα των ποδιών, με μασάζ, το πρωί.

 

Δυναμώνει και τονώνει … το ηθικό

Κυρίως σε περιόδους εξετάσεων (= έντονο στρες), παράδοση διπλωματικής εργασίας, εν γένει επείγουσας εργασίας.

2 σταγόνες στο πέλμα των ποδιών, με μασάζ, το πρωί.

 

 ΕΠΙΣΗΣ

Άλγη

Η Δάφνη σε πόνους αρθρώσεων ή μυών,  εξαφανίζει εντάσεις, σπασμούς, κράμπες και πόνους…

Βλεφαρίδες

Το αιθέριο έλαιο της Δάφνης έχει την ιδιαιτερότητα να βοηθά την ανάπτυξη των βλεφαρίδων !

————————————————————————-

 

Για να έχετε αποτελεσματικότητα σιγουρευτείτε ότι είναι αιθέριο έλαιο 100% αγνό, καθαρό, ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. Οι «οικονομικές» λύσεις μπορεί να είναι βλαβερές και όχι μόνο αναποτελεσματικές.

 

Νικόλαος Χρηστίδης   Ιατρός

 

ΑΓΟΡΑ ιατρικών αιθερίων ελαίων ΚΛΙΚ ΕΔΩ

LA

ATHINAROM : Ευαγγελίστρια – Σπέτσες 18050

τηλ 210 7242151 –  210 6911022