Αιθέρια έλαια : κράμπες και άλλοι μυϊκοί πόνοι στα παιδιά

Συνέργεια αιθερίων για άμεση ανακούφιση χωρίς παρενέργειες.
Συνέργεια αιθερίων για άμεση ανακούφιση χωρίς παρενέργειες.

Όταν κάνουμε ένα σπορ αισθανόμαστε συχνά μυϊκούς πόνους π.χ. κράμπες. Στις περιπτώσεις αυτές όσο απαραίτητα είναι τα αντισπασμωδικά αιθέρια έλαια (Βασιλικός) τόσο αναγκαία είναι και τα άλλα μυοχαλαρωτικά που συνθέτουν την παρακάτω συνέργεια :

 

 

Τρόπος χρήσης

Βάζετε 4 σταγόνες του μείγματος (αιθέρια έλαια με το βαλσαμέλαιο) 3-4 φορές την ημέρα με επάλειψη στην επώδυνη περιοχή για 24 ως 48 ώρες.

 Επίσης

Ας μην ξεχνάμε ότι η εμφάνιση κράμπας ευνοείται από ένα οργανικό κατάλοιπο (γαλακτικό οξύ) που παράγεται από τη δραστηριότητα της μυϊκής μάζας. Μια πολύ καλή ενυδάτωση αποτρέπει την υψηλή συγκέντρωση γαλακτικού οξέος που είναι υπεύθυνο για τις κράμπες. Η συστηματική ενυδάτωση ευνοεί την αποσυμφόρηση από τα φυσιολογικά κατάλοιπα στον οργανισμό.

Το ανωτέρω μείγμα (συνέργεια αιθερίων ελαίων + λάδι) συστήνεται για στrστραβολαίμιασμα, λουμπάγκο και μυϊκούς πόνους εν γένει.

——————————————————————–

Ελαφρώς διαφορετικοί είναι οι πόνοι από σπασμούς των λείων μυϊκών ινών των εντέρων (κολικοί), του ουροποιητικού (κυστίτιδες), γυναικολογικών (δυσμηνόρροια). Μπορούμε να ανακουφίσουμε τους πόνους αυτούς με τα κατάλληλα σπασμολυτικά αιθέρια έλαια.

Το παρακάτω μείγμα είναι μια πολύ αποτελεσματική συνταγή :

 

 

Τρόπος χρήσης

Κάντε ελαφρύ μασάζ τοπικά αρκετές φορές για να ανακουφίσετε το παιδί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

————————————————————————-

Στο πλαίσιο των μυϊκών σπασμών υπάγεται και ο επίμονος λόξυγκας για τον οποίο θα χρησιμοποιήσετε την

παρακάτω συνέργεια.

 

 

Τρόπος χρήσης

Αλείψτε 3-4 σταγόνες του μείγματος αιθερίων ελαίων + λάδι στο ηλιακό πλέγμα και ταυτόχρονα βάλτε στο στόμα 3 σταγόνες σε ένα κυβο ζάχαρη ή ένα κουταλάκι μέλι. Αν δεν σταματήσει αμέσως ο λόξυγγας επαναλάβετε κάθε 15 λεπτά για 1 ώρα

Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια στη χρήση (ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ) είναι εγγυημένη ΜΟΝΟ με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ αιθέρια έλαια κατάλληλα για Επιστημονική αρωματοθεραπεία.

 

Ιατρός Ν. Χρηστίδης

—————————

ΑΓΟΡΑ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ATHINAROM : Ευαγγελίστρια – Σπέτσες 18050

τηλ 210 7242151 –  210 6911022