Υγιεινή - αρωματισμένη ατμόσφαιρα με 100% φυσικά αιθέρια έλαια

 

Cube : Διάχυση με υπερήχους και όχι μόνο…

 

Όλοι οι ευρωπαϊκοί σύνδεσμοι καταναλωτών επαναλαμβάνουν εδώ και χρόνια το κοινό αποτέλεσμα των ερευνών τους :«Τα αποσμητικά εσωτερικών χώρων που υπόσχονται να καθαρίσουν την ατμόσφαιρα των σπιτιών ψεύδονται»

Έρευνα 9 ετών που έγινε σε 4.200 άτομα στην Ευρώπη αποδεικνύει ότι ο κίνδυνος άσθματος αυξάνει με τα προϊόντων οικιακής χρήσης και κυρίως με τα αποσμητικά χώρου. «Ο κίνδυνος αυξάνεται 40% στα άτομα που το χρησιμοποιούν 1 με 3 φορές την εβδομάδα» αναφέρεται στην έκθεση.

Το συμπέρασμα : “Μην εμπιστεύεστε τις δελεαστικές διαφημίσεις: ” όλα τα συνθετικά αποσμητικά χώρου περιέχουν ουσίες επιβλαβείς για την υγεία.” 

Μόνο η διάχυση 100% φυσικών αρωματικών ουσιών βοηθά την ψυχική και σωματική μας υγεία. Ο πλέον ορθός τρόπος διάχυσης αιθερίων ελαίων σε κλειστούς χώρους είναι οι ηλεκτρικές συσκευές διάχυσης με υπερήχους (χωρίς θέρμανση και βρασμό του αιθερίου ελαίου)

 

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ 100% ΦΥΣΙΚΩΝ-ΚΑΘΑΡΩΝ

Διαχέουν σε θερμοκρασία δωματίου που επιτρέπει στα αιθέρια έλαια να διατηρήσουν όλες τις ιδιότητες τους.

Αλλά το κύριο πλεονέκτημα τους είναι ότι δημιουργούν ένα νέφος μέσα στο οποίο βρίσκονται τα αιθέρια έλαια διασπασμένα σε εκατομμύρια μικροσωματίδια και αιωρούνται διαχεόμενα στην ατμόσφαιρα.

Έτσι παραμένουν για πολύ ώρα στην ατμόσφαιρα μετά την διάχυση : 50% των μικροσωματιδίων αιωρούνται 24 ώρες μετά στις καλές συσκευές διάχυσης.

Γι αυτό τον λόγο δεν χρειάζεται να διαχέονται συνεχώς υπερφορτώνοντας την ατμόσφαιρα. Ακόμα και αν δεν τα μυρίζουμε είναι παρόντα και όπως αναπνέουμε εκμεταλλευόμαστε τις ευεργετικές τους ιδιότητες τους χωρίς διακοπή.

 

Ο καθαρισμός της ατμόσφαιρας συνδυάζεται επιπλέον με τον ιονισμό της επειδή τα μικροσωματίδια των αιθερίων ελαίων φέρουν αρνητικό ηλεκτρικό φορτίο (ανιόντα). Σύμφωνα με τον νόμο της φυσικής του BRICARD οι μικρο-ρυπαντές που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα φέρουν θετικό φορτίο και εξαφανίζονται όταν φορτιστούν με αρνητικό φορτίο.

Επομένως μια καθαρή ατμόσφαιρα θα έχει στο μεγαλύτερο της μέρος αρνητικά ιόντα. Στην βάση ενός καταρράκτη ή στο βουνό ο αριθμός των αρνητικών ιόντων στον αέρα ανέρχεται στα 50.000 ανά cm3. Στο δάσος είναι 3.000, στην εξοχή 1.200, στην πόλη 200, στο γραφείο 20 και στο αυτοκίνητο 14!  Το σημείο ισορροπίας για να είναι καλά η υγεία μας υπολογίζεται στα 1.500 αρνητικά ιόντα / cm3.

Οι επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι αν διαχέουμε τα αιθέρια έλαια με τα παραδοσιακά «λυχναράκια» απελευθερώνουμε ταυτόχρονα και ρυπογόνες ουσίες : COV,φορμαλδεΰδη, βενζένιο, ακεταλδεΰδη, τολουένιο…  “Είναι πολύ πιθανό ότι οι ουσίες αυτές προέρχονται από την χημική αντίδραση ανάμεσα στην φλόγα και τα αιθέρια έλαια. Και όσοι βρίσκονται στον χώρο εισπνέουν τα τοξικά αυτά παράγωγα βλαβερά για την υγεία».

 

Βλέπουμε λοιπόν την σημασία μιας καλής ηλεκτρικής συσκευής ατμοσφαιρικής διάχυσης με υπερήχους που μας χαρίζει τα πολλαπλά ευεργετήματα της υγιούς ατμοσφαιρικής διάχυσης χωρίς καύση των αγνών και φυσικών αιθερίων ελαίων.

Το ιδανικό είναι να διαχέει κανείς συνέργειες αιθερίων ελαίων, δηλαδή μείγματα αιθερίων ελαίων, γιατί προσφέρουν πολλά προτερήματα : περιέχουν τα πλέον κατάλληλα αιθέρια έλαια για διάχυση στις σωστές αναλογίες, οι ιδιότητες τους ενός ενισχύουν τις ιδιότητες του άλλου, είναι πιο ευχάριστα (βαριόμαστε γρήγορα το άρωμα ενός αιθερίου ελαίου) και μας έρχεται πιο φτηνά.

Αν διαχέεται τα «φτηνά» αιθέρια έλαια που κατά κανόνα νοθευμένα με ότι μπορείτε να φανταστείτε ή περιέχουν φυτικά φυτοφάρμακα η υγεία σας κινδυνεύει επίσης. Βεβαιωθείτε για την προέλευση και την πιστοποίηση των αιθερίων ελαίων που πρέπει να είναι πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμούς.

 

Για εγγυημένα αιθέρια έλαια ΧΩΡΙΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ της Pranarôm ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για ηλεκτρικές ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΔΙΑΧΥΣΗΣ με υπερήχους  υψηλής ποιότητας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ATHINAROM : Ευαγγελίστρια – Σπέτσες 18050

τηλ 210 7242151 –  210 6911022